Lukk vindu   

Send e-post

Ditt navn:
Din e-post:
Melding:
Skriv inn tallet 4609:NB! ALLE feltene fylles ut for at e-posten skal bli sendt! Sjekk din egen e-post for bekreftelse. Idrettsglede.no står ikke ansvarlig for at e-post ikke kommer frem. Grunner til at e-post ikke kommer frem, kan eksempelvis være i registreringen fra den som har rettighetene til oppføringen inneholder feil eller mangler, spamfilter hos mottaker eller andre tekniske feil. Dersom det er noe som er viktig eller haster, anbefales det at du tar kontakt på andre måter.Borg Sportsklubb

 • Adresse:
 • Postboks 131, 1701 SARPSBORG
 • Telefon:
 • 41014151
 • Kontaktperson:
 • Ziba Amind

 

Borg Sportsklubb holder til i Sarpsborg kommune i Østfold.

Borg sportsklubb er en åpen og demokratisk idrettsklubb med fokus på integrering og inkludring, mangfold, og engasjement av folk med minoritetbakgrunn, nyankomne og Enslig mindreårige asylsøkere og er et fleraktivitetsidrettslag innenfor ”Fotball, volleyball og svømming. Inkluderingsprosjekter: Borg Sportsklubb arbeider for å skape et bedre lokalt idrettstilbud til barn og unge med fokus på barn og unge med innvandrebakgrunn og barn og ungdom fra familier med lav betalingsevne og funksjonshemminger.Vi arbeider for at ”Borg Sportsklubb” skal ha en sentral rolle i arbeidet for å integrere folk med forskjellige bakgrunn i idrett og i lokalsamfunnet i Sarpsborg - Østfold og jobber med tiltak som forebygger uønsket sosial atferd, bl.a. vold, mobbing, kriminalitet og rus. Hovedmål: Er å ha en idrettsklubb som bidrar til inkludering og likeverdighet og arbeidet preges av frivillighet, lojalitet og likeverd og alle idrettslige aktiviteter bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap og helse.Å tilby et trygt og rusfritt møteplass med fritidstilbud til barn og ungdom særlig jenter.


Registrerte idretter for Borg Sportsklubb:

 


Veibeskrivelse til Borg Sportsklubb:


Med bil:
Borg Sportsklubb Alvim skole. Utsiktsveien

Med kollektiv:
UTSIKTSVEIEN 35 ØSTFOLD, 1725 SARPSBORG,


Anlegg hos Borg Sportsklubb:

 

Fotballbane 11er

 • Underlag:
 • Kunsgress

 • Garderobe:
 • Ja, med dusj

 • Dommergarderobe:
 • Ja, med dusj

 

Borg Sportsklubb (Borg SK) startet i April 2009, og er en åpen og inkluderende idrettsklubb med fokus på integrering, inkludering og mangfold og engasjement av folk med minoritetbakgrunn, nyankomne og Enslig mindreårige asylsøkere. Borg SK stimulere til samarbeid på tvers av gruppene i idrettslaget eller med andre idrettslag i lokalmiljøet. Borg Sportsklubb er et flerkulturelt og fleraktivitets- idrettslag innenfor Fotball, svømming, Volleyball, idrettsskole, svømmeskole og dans og trim hvor medlemmer er spredt over hele Østfold Målet er: Å ”Integrering. Likeverd. Toleranse. Forståelse og respekt”. Å styrke fritidstilbudet til barn og ungdom med minoritet bakgrunn/Særlig jenter Å nå barn og ungdom som i liten grad benytter seg av de eksisterende tilbudene i idretts. Å skape et sunt, flerkulturelt og inkluderende idrettsmiljø. Å lære ungdommer å se sine egne ressurser, gir dem tro på seg selv og får dem til å se verdien av å delta i idrett og samfunnet ut fra egne forutsetninger. Å gi ungdommer med minoritetsbakkgrunn innflytelse i idretten og ikke innpass i idretten.


 

 

[

Meld fra om upassende informasjon

]

[

Er du ansvarlig for denne klubben?

]