Lukk vindu   

Send e-post

Ditt navn:
Din e-post:
Melding:
Skriv inn tallet 5437:NB! ALLE feltene fylles ut for at e-posten skal bli sendt! Sjekk din egen e-post for bekreftelse. Idrettsglede.no står ikke ansvarlig for at e-post ikke kommer frem. Grunner til at e-post ikke kommer frem, kan eksempelvis være i registreringen fra den som har rettighetene til oppføringen inneholder feil eller mangler, spamfilter hos mottaker eller andre tekniske feil. Dersom det er noe som er viktig eller haster, anbefales det at du tar kontakt på andre måter.Kristiansand Kampsport Senter

  • Adresse:
  • Ægirsvei 10, 4621 KRISTIANSAND S
  • Telefon:
  • 91164845
  • Kontaktperson:
  • Richard Haye

 

Kristiansand Kampsport Senter holder til i Kristiansand kommune i Vest-Agder.

Kristiansand kampsport senter er et profesjonelt kampsportsenter,med over 350 medlemmer. Vi tilbyr kampsport for barn fra 6-9 år, 10-12 år, ungdom 12-16 år og voksne. Klassene er fordelt på alder og nivå. Det er veldig godt tillrettelagt for nye medlemmer å starte hele året. Vi er en erfaren instruktørteam med lang og bred erfaring innen mange forskjellige kampsportgrener. Vi stiller alltid med kvaliserte instruktører, du slipper å tenke på kakesalg, dugnad og lotterier. Altså du får det du betaler for. Vi tar inn kun de beste gjesteinstruktører når vi avholder seminarer og treningsleirer. Hvis kvalitet og forutsigbarhet er viktig for deg har du kommet til riktig plass. Ikke ta oss på ordet, kom innom og ta en gratis prøvetime. Finn det som frister på timeplanen på vår hjemmeside og stikk innom, 10 min før klassen starter.


Registrerte idretter for Kristiansand Kampsport Senter:

 


Veibeskrivelse til Kristiansand Kampsport Senter:


Med bil:
Kjør til Arena Stadion/Ica Maxi/Kiwi på lund, ta inn til kiwi og kjør ned Torsgaten mot Arena Stadion. Når du kommer til ARENA Stadion skal du ha Europris på høyre side, ta til venstre. Kjør ned Ny teglevei og ta første vei til høyre, inn på Ægirsvei, ved glassmagasinet. Kjør rett frem og opp bakken til venstre for det største bygget. Vi holder til i inngang , ned en trapp, i 3. etg.

Med kollektiv:
FRA Sentrum Buss nr 13 fra sentrum passer perfekt, den går 15 min over hver time og er fremme ved Ica Maxi/Kiwi/Arena Stadion 25 min over hver time. Trykk når du ser Ica Maxi eller Kiwi. Gå over parkeringsplassen til ICA MAXI mot stadion. Nå følg bilbeskrivelsen beskrivelsen. ca 4 minutter fra bussholdsplassen.


Anlegg hos Kristiansand Kampsport Senter:

 

Kampsportsenter

  • Garderobe:
  • Ja, med dusj

Kristiansand Kampsport Senter har resepsjon, dusjer og toaletter for dame og herre. 4 mattebelagtesaler med kampsportmatter 2 på 180m2 og 2 mindre saler. Legg skoene i hyllen og henvend deg i resepsjonen eller til en av instruktørene.


 

 

[

Meld fra om upassende informasjon

]

[

Er du ansvarlig for denne klubben?

]