Lukk vindu   

Send e-post

Ditt navn:
Din e-post:
Melding:
Skriv inn tallet 1802:NB! ALLE feltene fylles ut for at e-posten skal bli sendt! Sjekk din egen e-post for bekreftelse. Idrettsglede.no står ikke ansvarlig for at e-post ikke kommer frem. Grunner til at e-post ikke kommer frem, kan eksempelvis være i registreringen fra den som har rettighetene til oppføringen inneholder feil eller mangler, spamfilter hos mottaker eller andre tekniske feil. Dersom det er noe som er viktig eller haster, anbefales det at du tar kontakt på andre måter.NMK Harstad

  • Adresse:
  • c/o Rist Kildal, Strupen 23B, 9415 Harstad
  • Telefon:
  • 90063340
  • Kontaktperson:
  • Synnøve Rist Kildal

 

NMK Harstad holder til i Harstad kommune i Troms.

Harstad Motorsport Senter eies av NMK Harstad og har baner for Bilcross/Rallycross/Crosskart på ca. 1000 meter med asfalt/grusdekke, samt egne offroadtraseer og minicross/motocrossbaner. Motorsportsanlegget brukes til arrangement og trening innen motorsport samt kjøre- og sikkerhetsopplæring for kjøreskolene, trafikkstasjonene, politi, forsvaret, stat, kommune og humanitære organisasjoner. Et unikt kombinasjonsanlegg som på sikt skal utbygges for å huse all motorsport i Harstadområdet.


Registrerte idretter for NMK Harstad:

 


Veibeskrivelse til NMK Harstad:


Med bil:
Harstad Motorsport Senter er lokalisert ca 5 km fra Harstad sentrum, RV83 mot Borkenes.

Med kollektiv:
Harstad Motorsport Senter er lokalisert ca 5 km fra Harstad sentrum, RV83 mot Borkenes.


Anlegg hos NMK Harstad:

 

Harstad Motorsport Senter

  • Underlag:
  • Asfalt

Harstad Motorsport Senter er et flerbrukssenter for motorsport i Harstadområdet og drives av Norsk Motorsport Klubb Harstad (NMK Harstad). Harstad Motorsport Senter har baner for bilcross, rallycross, offroad, motocross og minicross. Et unikt kombinasjonsanlegg som på sikt skal utbygges for å huse all motorsport i Harstad.


 

 

[

Meld fra om upassende informasjon

]

[

Er du ansvarlig for denne klubben?

]