Lukk vindu   

Send e-post

Ditt navn:
Din e-post:
Melding:
Skriv inn tallet 2728:NB! ALLE feltene fylles ut for at e-posten skal bli sendt! Sjekk din egen e-post for bekreftelse. Idrettsglede.no står ikke ansvarlig for at e-post ikke kommer frem. Grunner til at e-post ikke kommer frem, kan eksempelvis være i registreringen fra den som har rettighetene til oppføringen inneholder feil eller mangler, spamfilter hos mottaker eller andre tekniske feil. Dersom det er noe som er viktig eller haster, anbefales det at du tar kontakt på andre måter.Sentrum Kampsport - Sarpsborg

  • Adresse:
  • Vestengveien 40 (ABB bygget), 1725 SARPSBORG
  • Telefon:
  • 69120101
  • Kontaktperson:
  • -

 

Sentrum Kampsport - Sarpsborg holder til i Sarpsborg kommune i Østfold.

Velkommen til Sentrum Kampsport - Sarpsborg Sentrum Kampsport - Sarpsborg holder til i samme bygg som Eventyrfabrikken ved E6. Vi er en klubb som tilbyr allsidig kampsporttrening innen blant annet Jujutsu, Karate, Kickboxing, Kali Sikaran, Boksing og MMA. Vi har godt over 500 medlemmer og er blant de største kampsportklubbene i Østfold. Vi har et av Norges beste og største lokaler for kamsporttrening på hele 1000 m² fordelt på 4 kampsportsaler, 2 fritreningsrom, 2 garderober, oppholdsrom og resepsjon."


Registrerte idretter for Sentrum Kampsport - Sarpsborg:

 


Veibeskrivelse til Sentrum Kampsport - Sarpsborg:


Med bil:
Ligger rett ved siden av E6 v/Amfi Borg, Toys'r'Us etc. Se kart på våre hjemmesider www.sentrumkampsport.com.

Med kollektiv:
Ligger på Vesteng utenfor Sarpsborg sentrum. ca 1 km fra Sarpsborg Rutebilstasjon. Se kart på våre hjemmesider www.sentrumkampsport.com.


 

Foreløpig er ingen anlegg registrert hos Sentrum Kampsport - Sarpsborg. Kan du hjelpe oss?

Legg til anlegg

 

 

[

Meld fra om upassende informasjon

]

[

Er du ansvarlig for denne klubben?

]