Om idrettsglede.no:

Vi har laget idrettsglede.no av tre grunner:

  1. Finn frem
    Svært mange er på en eller annen måte involvert i idrett. Dette medfører også ofte reising til nye anlegg, anlegg som man aldri har vært på før. Dette medførerer alltid noen utfordringer. Selv om man har GPS, er det ikke alltid lett og finne frem. Mange reiser også kollektivt og da er det ikke like enkelt å vite hvilken trikk, bane eller buss man skal ta og hvor man skal bytte eller gå av.

  2. Hva bortemotstandere kan forvente
    Når man som bortemotstander skal til en motstander, er det alltid fint vite hva man kommer til. Har anlegget dusj? Hvem har nøkkel? Hva slags underlag skal man konkurrere på?

  3. Oversikt over hva som finnes i nærmiljøet
    Mange vet ikke hvilke tilbud til fritidsaktiviter som finnes i sitt eget nærmiljø. Både ved hjelp av søkefunksjonaliteten og vår kommuneoversikt, blir dette nå mulig.

Idrettsglede.no er helt avhengig av at hvert enkelt idrettslag legger inn og holder infoformasjonen om sin klubb oppdatert. Selv om du ikke er ansvarlig for din idrettsklubb, setter vi stor pris på dersom du hjelper oss med å gjøre informasjonen så oppdatert som mulig. Under hver enkelt klubb kan du legge til og oppdatere, samt rapportere dersom noe er feil. Eier av e-postadressen som idrettsklubben er registrert på, har mulighet til å overstyre, eventuelt blokkere endringer.


Hvem kan registrere oppføring på idrettsglede.no?


Alle som driver med sport, helse eller idrett kan få en oppføring på idrettsglede.no. Dette gjelder både kommersielle enheter og ikke-kommersielle enheter. Forutsetningen er at man i en eller annen form organiserer sport, helse eller idrett. Dette betyr at bedrifter som utelukkende selger utstyr og ikke organiserer noen form for aktivitet, ikke kan få en oppføring. Eksempelvis kan et treningsstudio som også selger varer, få en oppføring, mens en helsekostbutikk som utelukkende selger varer, ikke kan få en oppføring.

Idrettsglede.no har ingen tilknytning til Norges Idrettsforbund og er drevet og markedsført av Sorentio AS.